For brukere av GPS

 
    N61º 53,305'
 E009º 29,256'


 

 

      Pascal Blockx

 

      

 

 

 

Vinteraktiviteter


GODT SKITERRENG OG STABILT KLIMA

Det er de hvite majestetiske fjellsidene i Rondane som først møter deg når du kommer til oss. Rondane er akkurat slik du forventer det å være. Stabilt og tørt klima, glitrende vidder, preparerte løyper helt inn til hyttedøra og spennende turalternativ med vanskelighetsgrad passende for alle og enhver. Fra Høvringen går det et nettverk av merkede løyper både i skogs- og høgfjellterreng. Rundt Høvringen er det oppkjørt ca 80 km preparerte løyper i skogs- og fjellterreng. Turisthyttene i og rundt Rondane har åpent slik at du kan komme inn for overnatting, proviantering eller noe å spise og drikke.

Svært mange velger å besøke Høvringen vinterstid. Området har lange tradisjoner med vinterturisme. De store variasjonsmulighetene på Høvringen og i Rondane gjør at området er godt egnet for alle aldersgrupper og for alle skiferdigheter. Den som ønsker seg strabasiøse turer til topper og tinder har muligheten til det. Vil du heller ta en kort formiddagstur i skogen, ligger forholdene også godt til rette for det. Her møtes våre gjester år etter år og treffer gamle kjente. For mange er vinteroppholdet på Høvringen noe som må få plass på programmet.

Høvringen har ikke alpinanlegg. Mulighetene for de som ønsker den type aktivitet er likevel tilstede. Avstanden til nærmeste alpinanlegg på Dombås er liten (ca 30 minutters kjøring). Det er oppsatt buss på denne strekningen fra Høvringen.

Fjellskolen arrangerer turer i fjellet, graving av snøhuler og sledetur med hest.

Høvringen skiskole leier ut skiutstyr og pulk, og kan tilby grunnleggende skiopplæring. Skiskolen kan også tilby deg skiturer med leder, og turer i Rondane med hundespann.

Om kvelden lyser hotellene opp i Høvringsgrenda foran Rondanes vinternatt. Her kan du nyte tilværelsen og kose deg med tradisjonsrik mat i trivelig atmosfære foran peisen – med ro i sinnet.

Troll-løypa fra Rondane til Lillehammer starter på Høvringen. Dette er en fantastisk skitur på 170 km i variert terreng.Rondane Haukliseter Fjellhotell  |  Høvringen  |  2673 Høvringen  |  Tlf: 61 23 37 17 | Mob: 90 62 41 95 

post@rondane.com

facebook.com/Rondanefjellhotell