Rondane Haukliseter Fjellhotell 1000 m.o.h. ligger på Høvringen ved inngangen til Rondane Nasjonalpark, 120 km nord for Lillehammer og 8 km fra E6. Beliggenheten er praktfull med panoramautsikt mot Høvringen og fjellene omkring. Adkomst med bil, eller jernbane til Otta og derfra  hotellet tilbyr transport. 

Kart og veibeskrivelse

Rondane Haukliseter Fjellhotell
har lange tradisjoner som turiststed, og har utviklet seg fra å være en tradisjonell Gudbrandsdals-seter til en attraktiv og moderne fjellstue med førsteklasses kjøkken, alle rettigheter, bordtennis, badstu og dans enkelte kvelder. De fleste rom er nyoppussede det siste året.

Terrenget på Høvringen/Rondane er både lett og krevende, og passer for alle. Hver dag kan en gå en ny rute på gode stier. Haukliseter er Den Norske Turistforenings (DNT) representant på Høvringen, og et ypperlig utgangspunkt for fotturer i Rondane.

Andre aktiviteter: Ridning, klatring, fisking, båt og utleie av mountain bike. Spennende er også rafting i den kjente padle-elva Sjoa. Om vinteren er det flere mil med godt merkede og maskinpreparerte løyper. Snørekjøring etter beltebil inn til Nasjonalparken. Skiskole og skiutleie. Vi kan ta imot mindre kurs og møter, og stedet er godt egnet til selskapsarrangementer. Hytteutleie på selvbetjeningsbasis hele året.


                 
Familien Lyftingsmo ønsker velkommen til et hyggelig opphold på Haukliseter!